DK UK 
The house
The house
Interior
Interior
The town
The town
The area
The area
Find it
Find it
Booking
Booking
Il Palazzo

Il Palazzo

Huset i Cetona er på 300 kvadratmeter fordelt på tre etager og rummer herudover en grotte og en tagterrasse. Det ligger i den gamle bydel indenfor bymurene og er mere end 300 år gammelt. I alle rum er der gamle antikke cotto-sten på gulvene, og der er synlige massive egebjælker i lofterne.

Huset har 10 sovepladser fordelt på to dobbeltværelser, en stue med sovesofa og et soverum med fire sengepladser - velegnet til børn eller teenagere.

Der er opholdsstue med åben ildsted, stor spisestue, forstue, køkken med åbent ildsted og moderne gaskomfur med seks blus, bad og to toiletter. Kælderen er pt. ikke indrettet til beboelse.

Mange trappetrin over grotten er der fra den 20 kvadratmeter store tagterrasse på 4. sal udsigt 360 grader rundt. Udsigt til byen, torvet, Valentinos palazzo, Cetona-bjerget og til byerne i horisonten - Citta della Pieve og Chiusi. Her kan der ugenert tages sol om dagen, nydes vin til solnedgangen og kikkes stjerner om natten.

Apropos vin så samarbejder vi med Cappa Vin - stedet hvor man køber økologiske og biodynamiske vine fra Toscana og resten af Europa. www.cappa.dk